woensdag 6 juli 2011

Kadodoosje van pickwick

De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met het maken van dit kadodoosje. Ja, je leest het goed, dagen.
Er kwam elke keer wel weer wat tussen, maar ook omdat ik af en toe afstand moet nemen van een project om er een mooi werkstuk van te maken. Gelukkig hoeft dit niet bij elk project, anders zou ik nooit een werkstuk af krijgen.

Gemaakt op basis van een pickwick-theedoosje.
Diverse restjes scrappapier en kant.
De bloemen aan de voorkant had ik nog in mijn verzameling zitten en de bloem bovenop is gemaakt van wit cardstock en met stempelinkt voorzien van een kleurtje. En een aantal verschillende stempels en tags gebruikt.


Een leuk kadootje voor iemand die nodig wat tijd voor zichzelf moet maken. De inhoud: thee (duh), chocolade (wie houdt daar niet van) en koekjes (het leukst als ze nog zelf gebakken zijn).

Hieronder de tutorial voor het maken van de bloem zoals ik bovenop het doosje heb gemaakt. Zo kun je zelf ook aan de slag.Met creatieve groet,
Audrey

Geen opmerkingen:

Een reactie posten