vrijdag 17 juni 2011

Ode aan mijn naaimachine!

Ik heb je nu ruim een jaar in huis en langzaam aan leren we elkaar steeds beter kennen.

Eén van mijn wensen was om een naaimachine te hebben, waar ik dan van alles en nog wat mee kon maken. Ik zag dat veel mensen om mij heen doen en het leek me zo leuk om dit ook zelf te kunnen.

Vorig jaar op mijn verjaardag ging deze wens in vervulling en kreeg ik jou, mijn eerste naaimachine. Ik was heel enthousiast maar op de één of andere manier durfde ik toch niet zo goed te beginnen. Wat als het nu misging, wat als ik het niet zou kunnen of niet zou snappen. En zo bleef je toch wel een hele lange tijd in de doos boven staan.

Er kwamen duidelijkere plannen voor mij om samen met Audrey een bedrijf te gaan starten waarbij we zelf produkten wilden gaan maken voor de verkoop. Daar waren ook producten bij die op de naaimachine gedaan moesten worden. Oef!!

Eerst de workshopruimte maar eens onder handen nemen en als die klaar was dan zou mijn naaimachine daar een mooi plekje krijgen. Steeds binnen handbereik om er snel mee aan de slag te kunnen.

Na verloop van tijd begon het toch wel wat te kriebelen bij mij en heb ik je uit de doos gehaald en mocht je even mee naar beneden om daar als eerste product een hartje en een vogeltje te maken. Het was even lastig maar wat voelde dat enorm goed toen het ook nog lukte. Zelfs die lastige bochtjes.

Een paar maanden geleden mocht je dan eindelijk je vaste plek betreden en daar sta je nu heerlijk te pronken. Af en toe heb je het even rustig maar er zijn ook dagen dat je flink aan de klus moet. Ik geniet er enorm van om samen met jou de mooiste dingen te kunnen maken zoals vooral momenteel tassen.
Ik ben niet meer bang dat er ineens iets heel erg mis gaat. Eigenlijk lijkt het nu wel de omgekeerde wereld. Ik doe gewoon en zie dan of het wel kan of misschien toch juist niet.

We zijn de beste maatjes geworden.

Dank je wel!

Veel creatieve groeten, Elly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten