woensdag 13 mei 2015

Een mooi pad..........

Ontwikkelingen zijn volop gaande!
Ik voel ze in mijn hele lijf.
Ontwikkelingen, inzichten en bewustwording binnenin mezelf, maar ook binnen Atelier Creatieve Expressie. 
Het voelt alsof ik in de Thalys ben gestapt. 

Sinds ik vorig jaar in augustus begon aan de praktijkopleiding Magie van Kindercoaching  zijn er zoveel mooie dingen gebeurd.  
En nu ik de verdiepingsopleiding volg, gaat de trein alleen nog maar sneller en sneller en kan ik niets anders doen dan me laten meevoeren. Weg uit mijn hoofd en gedachten die alles zo onder controle proberen te houden. Loslaten!
Laat het maar gebeuren en kijk wat er allemaal ontstaat.
Dat dat nog niet altijd even gemakkelijk is, voel ik wel in mijn lichaam, maar op het moment dat ik het kan is het alleen maar genieten!

Ondertussen stappen er diverse mensen in en uit en zijn er bijzondere ontmoetingen met mensen die in dezelfde trein blijken te zitten. En wat gebeurt er dan wanneer je uit je comfort zone stapt en in gesprek gaat met deze mensen?

Verbinding!

Hoe goed voelt het om met mensen samen te werken, van gedachten te wisselen die zo’n mooie aanvulling zijn op mijn eigen pad die ik aan het bewandelen ben. Het volgen van mijn hart en datgene doen waar ik héél blij van word.

Inmiddels durf ik de stap naar buiten te zetten en hardop te zeggen dat ik kindercoach ben en dat ik daar enorm trots op ben. Ik begeleid kinderen individueel en ook in groepjes tijdens creatieve workshops vanuit mijn atelierpraktijk. Daarnaast ga ik kinderen begeleiden bij IBBO Chalcedoon in Meppel. Een school die staat  voor Ik Ben Bewust Onderwijs met een visie die zo past bij mij en bij Atelier Creatieve Expressie.

Met liefdevolle groet, Elly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten