zondag 3 april 2011

Blauw

Een themakleur is een kleur die op een bepaald moment veel terug te zien is in je huis, tuin of kleding. Ik houd van kleur, veel kleur. Het is dan ook veel terug te zien in mijn huis. De muren in ons huis hebben alle kleuren al een keer gehad. Maar de kleur die nu vooral in huis en tuin terug te zien is, is blauw met groen. En wonderbaarlijk genoeg is het de eerste keer dat ik mijn muur wil houden zoals het nu is. Ik heb de rust gevonden, voor hoelang?
We zullen zien.

   

Hierboven zie je de plaatjes van mijn prikbord, hier haal ik mijn inspiratie vandaan. De schutting hebben we 2 jaar geleden op ongeveer dezelfde manier geschilderd, alleen het kant ontbreekt nog. De lantaarntjes heb ik in vele soorten en maten gehad, maar nu hangen er nieuwe in de keuken. De keukentafel in ons huis is groot, maar omdat ik die voornamelijk als werktafel gebruik hebben we er een kleintje bij.

  
  

Vandaag voor het eerst aan onze kleine eettafel koffie gedronken en gegeten. Het was net alsof we op de camping zaten. Vakantiegevoel in eigen knusse keuken, hoe goed kun je het hebben.

Met creatieve groet,
Audrey

1 opmerking:

  1. Wonderlijk genoeg is blauw een kleur die je bij heel veel mensen tegenkomt. Het is een mooie warme kleur die goed te combineren is. Wat denk je van een "mooie blauwe lucht"? Die is op zich al warm.

    BeantwoordenVerwijderen