Diams 3d-verf

De Diams 3d verf is een zeer veelzijdige verf, aangezien de verf geschikt is voor gebruik op  hout, glas (wasbaar onder de kraan), op papier (zuurvrij), textiel (machinewasbaar tot 400C), kunststoffen, kaarsen, etc.
De verf is op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld door het sponsen van oppervlaktes (bv op glas of textiel). Maar is  ook zeer geschikt voor het aanbrengen van accenten en letters aangezien het 3d effect behouden blijft na het drogen.
Na het aanbrengen van de verf is er alleen een wachttijd voor het drogen van de verf nodig. Fixeren of aflakken is niet nodig!
De verf zit in een handige platte tube. De tube heeft een taps toelopende punt zodat de verf direct vanuit de tube te gebruiken is om een 3d effect te creëren. Fijne lijntjes, stippels en kruissteekjes, maar ook makkelijk te verwerken met een sponsje of een kwast.  Door de afschroefbare punt is deze makkelijk te reinigen en zuinig in gebruik. 

De verf is er in 84 kleuren. Een modern kleuren pallet, verkrijgbaar in 4 variaties: glanzend, parelmoer, transparant glitter en dekkend glitter. De losse tubes zijn 37 ml.
Prijs losse tube € 3,45.

Daarnaast zijn er ook mini-kits te koop in 4 varianten. Total Fashion, Total pop, Total metal en total star. Deze kits bestaan uit 6 flesjes van 20 ml elk. Leuk om mee te beginnen!
Prijs mini kit € 12,50 per pakket.
Wil je graag eerst zien en uitproberen wat er mogelijk is met de 3d-verf, kom dan op afspraak naar het atelier.

Voor € 5,-- kun je een kennismakingsworkshop doen, waarbij je 3 waxinelichtjes en een cd gaat versieren met de 3d verf.

Tijdens activiteiten in het atelier, op afspraak en op markten en beurzen is het mogelijk om de 3d verf te kopen.
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op via mail.