woensdag 11 september 2013

Boerderijfair Beilen

Afgelopen zaterdag stonden we op de boerderijfair bij atelier Pepijntje in Beilen.
Een fair waar ik vorig jaar tijdens de beurs in Hardenberg voor benaderd was.

Erg benieuwd wat deze dag zou brengen, zijn we op pad gegaan.
Al snel werd duidelijk dat het een mooie en bijzondere dag zou worden.
Bijzonder door de enorme gastvrijheid van Betsy en Esther van Atelier Pepijntje.
Het ontbrak ons aan niets, aan alles was gedacht, van een kop koffie of thee tot aan het broodje met een heerlijke soep.

De sfeer was gemoedelijk en gezellig en het weer zat ook erg mee. Op een enkele druppel na hebben we het droog gehouden. Veel nieuwe mensen mogen ontmoeten en blije kinderen weg zien gaan met een door hun geverfd tasje of Creepy Crawly.


 

Een uitdaging was een drie-jarige tweeling die onder begeleiding van moeder een tasje ging verven, maar wat was dat leuk om te zien. De wijze waarop de kinderen aan de gang gingen en alle ruimte van moeder kregen om hun idee te volgen. De verrassing was toch wel erg groot toen we het plakband van de tasjes weghaalden en er een heel mooi patroon tevoorschijn kwam.

KUNST! was het in mijn ogen en een ervaring die ik niet snel zal vergeten.
Het verrassingselement wanneer je met plakband een patroon plakt en deze later na het verven weer weghaalt blijft toch voor iedereen jong en oud bijna het leukste en meest spannende moment.


En laten we vooral Roel niet vergeten, onze "ober" en na afloop vervoerder van onze spullen.
Wat een plezier om naar te kijken. Deze jongen van 10 jaar had zich duidelijk vastgebeten in zijn taak voor deze dag: mensen eten en drinken brengen.
De hele dag door kon je bij Roel je bestelling doorgeven en hij zorgde ervoor dat het naar je toe kwam. Niets was hem te veel.
Na afloop kwam hij met de grasmaaier met aanhanger aan, om te zorgen dat we vooral niet teveel hoefden te sjouwen met onze spullen.

Wat mooi om te zien hoe iemand kan groeien van alle positieve aandacht en vriendelijkheid van de mensen.

Ik kijk dus terug op een geslaagde dag op vele fronten.

Met creatieve groet, Elly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten