vrijdag 24 augustus 2012

Precious metal color & vrijkaartjes

Veelzijdig creatief, of ligt het aan het product.
Wie van glim houdt, maar niet zo van spray houdt (of ook van spray houdt) kan hier vast goed mee uit de voeten. Met wat? Met precious metal color van Viva-Decor.

 
Oude kledingstukken nieuw leven inblazen, of nieuwe basic kleding personaliseren.
Ik heb gebruik gemaakt van stencils, Donna Downey, zelf gemaakt met cricut en numbers van Dyan Reaveley. Op het t-shirt van Amy heb ik de Jumbo nature stempel afgedrukt met versacraft black & chocolat. Na strijken kan het in de wasmachine gewassen worden op 30 graden. De tutorial hiervoor is in de maak.
 
Ook op glas te gebruiken, aangebracht met een spons. Droogt snel met het warme weer.
(niet wasbaar)

 
Deze tags heb ik gemaakt met Mrhuey spray, veel stempels en stencils.
 
Wij hebben deze week 10 vrijkaartjes weg te geven voor Creaweekend Venray deze is van 7 t/m 9 september.
Wat je moet doen om hier kans op te maken:
1. wordt volger op onze facebookpagina en/of blog
2. en laat een bericht achter.
Woensdag 29 augustus laten wij via bovenstaande media weten wie er gewonnen heeft.
Reageer dan zo snel mogelijk en wij sturen de kaartjes naar je toe.
 


Met creatieve groet,
Audrey

9 opmerkingen:

 1. Leuk om je in Bleiswijk te ontmoeten,je blog heb ik gevonden en met het Inka Gold heb ik al wat gemaakt ook...prachtig spul!

  Hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kwam op jullie blog terecht omdat ik op zoek ben naar boeiende exposanten op de beurs in Venray. Ik twijfel nog of ik zal gaan.... Met een vrijkaartje ga ik uiteraard zeker. ik hoop dat ik nog op tijd ben om kans te maken.... want zou graag die techniek van precious metal willen zien in het echt......(is het ook mogelijk om het te gebruiken met een zelf uitgesneden stencil?)

  liefs
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Alie, wat leuk dat je al met Inka Gold hebt gewerkt. Het is idd prachtig spul. Heb alweer veel nieuwe dingen kunnen maken en technieken geleerd. Dus houdt deze blog in de gaten, binnenkort een blog over Inka Gold.

  @Wendy Je bent tot nu toe de enige die gereageerd heeft, dus stuur me een mailtje audrey@creatie-expressie.nl en de kaartjes worden naar je verzonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk dat je vrijkaartjes voor de creabeurs in Hardenberg weggeeft, 'k zou heel graag voor een vrijkaartje in aanmerking komen. Zo'n leuke beurs altijd !
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu zie ik pas dat het gaat om vrijkaartjes voor de beurs in Venray.... proest.... sorry hoor, 'k dacht dat het ging om de beurs in hardenberg...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Wiebine,
  Het gaat wel om Hardenberg, dit is een nieuwe aktie.
  Groet, Audrey

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Wiebine,

  Je bent één van de gelukkigen die een vrijkaartje voor de beurs in Hardenberg heeft gewonnen. Wanneer je je adres mailt naar audrey@creatieve-expressie.nl ontvang je het zo spoedig mogelijk. We hopen je bij onze stand in Hardenberg even te kunnen begroeten. Groeten, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. super leuk ! ik las het ook al op facebook ! ik heb net een mail aan jullie gestuurd,
   ik kom zeker even bij jullie langs.
   groetjes,
   Wiebine

   Verwijderen