zaterdag 7 april 2012

Kunstwerken 365

Mijn 365blog begint zijn vruchten af te werpen.
Door dagelijks met mooie zinnen bezig te zijn, kom ik tot het maken van ware kunstwerken.
Soms door het hebben van een mooie zin, soms door het hebben van een mooi beschilderd doek die dan net even een finishing touch krijgt door een inspirerende zin.
Afgelopen week heb ik er 2 weten te maken.

 
De eerste is gemaakt naar aanleiding van dag 7.
Ik heb gebruik gemaakt van een stencil, gemaakt met mijn cricut. Het formaat is 30x30cm.
Veel gesso is er in gaan zitten, blauwe verf, mr huey spray wit en bruin, colorwash espresso en masks van prima marketing. En nog veel meer andere materialen om structuur mee te krijgen, o.a. tafelzeil& bubbelplastic.
De tweede, dag 106, is ontstaan doordat ik een muursticker niet op de muur bevestigd kreeg, tja, ik had er niet bij stil gestaan dat we een structuurmuur hebben op Amy haar kamer. En dan was er nog een reden....de boom viel wel erg klein uit op zo'n grote muur. Langeleve de grote voorraad grote canvas doeken. Hoewel het er dus heel ingewikkeld en kunstig uitziet, is het eigenlijk voor iedereen heel makkelijk te maken.
Men neme, een muursticker, een canvas doek, verf en gesso en dan ben je al een heel eind.
Ik heb een doek van 50x50cm gebruikt voor dit exemplaar.
Amy is er heel blij mee, ze benoemd alles wat er op staat en zei bij de eerste keer dat ze 'm zag, o mooooi! En vandaag zei ze het nog een keer bij een ander schilderij dat ik al een paar jaar geleden heb gemaakt maar nu weer als nieuw in de kamer heb opgehangen, o moooooi bloemen! Ze zei het met zoveel verwondering in haar stem. Dat doet me als moeder en als kunstenares goed.
Wil je zelf ook zover komen dat je dit soort werken kunt maken? Kom dan naar de workshops creatief vrij zijn.
Met creatieve groet,
Audrey

Geen opmerkingen:

Een reactie posten