zondag 14 augustus 2011

Journal of Life.........Journal Art

Weet waar je aan begint....het is verslavend en als je niet uitkijkt! Dan lig je er 's nachts nog wakker van ook. Misschien jij niet, maar ik wel. Zoveel inspiratie, zoveel idee├źn en toch ook zoveel andere dingen te doen.

Nu al mijn materialen van creatieve aard naar beneden komen (geleidelijk), kan ik ten aller tijde aan de slag.
En dat is me toch geweldig, ik gun het iedereen.


Het begin is er zoals je ziet.
Ik heb al mijn "witte" papier in verschillende maten gesneden en in een map gedaan. Zowel soort als maat verschilt. Elk vel papier brengt mij dichter bij het loslaten. Je weet tenslotte niet wat het zal brengen.

Ik ben nog niet zo lang bezig met mijn JOL maar ik kan je nu al vertellen dat ik door deze uitdaging mijn oorspronkelijke creativiteit weer heb gevonden. Het is fijn (voor deze keer zeker) om terug te zijn bij het begin, de basis.

Later meer hierover.

Met creatieve groet,
Audrey

Geen opmerkingen:

Een reactie posten