Krachtstenenspel


      Het Krachtstenenspel© is een prachtig spel en een krachtige tool waarbij spelenderwijs diverse thema's worden uitgediept. Het is veelzijdig in te zetten en geeft inzicht in het weten, denken, doen en voelen. Het neemt de speler mee door de vier elementen:
* Vuur:    om de intuïtie aan te wakkeren
* Lucht:   voor het denkwerk
* Aarde:  om je wens handen en voeten te geven
* Water:  om te voelen wat het met je doet als alles bij elkaar komt.
 
Tijdens het spelen van het Krachtstenenspel© krijg je inzicht in je eigen wensen en mogelijkheden en ga je deze verder onderzoeken.
De edelstenen geven een extra dimensie aan dit spel. Door te spelen, ontstaat een verbinding tussen de persoonlijke intentie van de speler en de helende werking van de stenen. Hierdoor ontstaat een bijzondere bekrachtiging van het bewustzijn. De edelsteensoorten die in dit spel gebruikt worden, zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en daarmee ook voor oudere kinderen en volwassenen.

Het spelen van één sessie geeft al zoveel stof tot nadenken en inzichten dat het ook als  een losse sessie gedaan kan worden.
Gun je jezelf of iemand anders deze bijzondere ervaring, geef dan een sessie met het Krachtstenenspel cadeau. Voel je vrij om hierover contact met me op te nemen.

Investering in jezelf  € 75  (90 minuten) Kijk, Speel, Ontdek & Verwonder