Praktische informatie

Ik begrijp  dat  het nemen van de eerste stap enorm spannend kan zijn.
Durf je hem te zetten dan ben ik er voor je om naar je te luisteren.  Samen kijken we waar je vraag ligt en of ik degene ben die jou of je kind daarbij kan begeleiden.

Wanneer je contact met mij opneemt, hebben we een kort informatief gesprek.
Hierna volgt het ontmoetingsgesprek waarin we nader kennismaken met elkaar en jullie ervaren op welke manier ik coach. Dit gesprek is met één of beide ouders zonder het kind, zodat jullie vrijuit kunnen praten.

Voorafgaand aan het ontmoetingsgesprek ontvang je van mij een vragenlijst. De vragen helpen je om met aandacht te kijken naar je kind en naar dat wat er is voor jou. 
Tijdens het ontmoetingsgesprek bespreken we de vragen, jullie verwachtingen en wensen om zo de hulpvraag helder te krijgen.
Het kan zijn dat later blijkt dat de vraag van je kind anders is dan jullie vraag. In dit geval ga ik, na overleg, samen met het kind aan de slag met zijn/haar vraag.

Om het coachingstraject te starten is toestemming van beide ouders nodig.

Ieder traject is uniek en vormt zich aan de hand van de vraag waar de behoefte ligt en wat nodig is voor het kind. Ik maak vooral gebruik van creatieve werkvormen zoals o.a. schilderen, kleien of we gaan de natuur in.
Daarnaast maak ik onder andere gebruik van het Krachtstenenspel,het COACHEE!-spel en Schatgravers waarbij spelenderwijs diverse thema's worden uitgediept.

Naast individuele coaching bied ik creatieve workshops aan kinderen en volwassenen aan. Lees hierover meer onder Kindercoaching.

Tarieven

Informatief gesprek      (max 15 minuten)                                    gratis
Ontmoetingsgesprek     (90 minuten)                                           € 70,-  

Coachsessie                  (60 minuten)                                          € 60,-

***prijzen inclusief 21% btw en gebruikte materialen***

De afspraken vinden plaats in mijn atelier/praktijk in Dwingeloo.

Het is ook mogelijk om het intakegesprek bij u thuis te houden. 

Binnen Dwingeloo worden er geen reiskosten berekend, daarbuiten € 0,20 per km.

Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. In andere gevallen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.  Tijdig verzetten van een afspraak is altijd mogelijk.